Wat betekent?

17 reviews Bij Kapsalon Stylist ben je over harte welkom een volledige haarbehandeling. Bij deze kapsalon draait dit ook niet enkel om een nieuwste haartrends, doch tevens om dit creëren over ons persoonlijke stijl. Daar is naar dit individueel gekozen kapsel gekeken en ofwel deze past bij je postuur en gelaat.

Het ambitieuze team is altijd op de hoogte met een laatste trends en melden jouw graag advies op het gebeid betreffende styling, kleur en kapsels. Aangaande binnenkomst tot dit vertrek met die salon, melden ze jouw het gevoel dat je thuis komt. Mannen - reinigen en modelknippen

13 reviews Mag je hoofdhaar wel ons knipbeurt of ons totale make-aan gebruiken? Neem vervolgens eens ons kijkje bij Hair and Beauty Gentle touch met een Rafaëlstraat in Almere. Bij die kapsalon thuis kom je niet enkel voor een knipbeurt, maar verder voor een algehele verpleging met je kapsel, eigen verzorging, zorg voor jezelf en ons echt gesprek.

158 reviews I’m Rosy is ons beautysalon in Almere Behalve. Eigenaresse Nadista is specialistisch en gecertificeerd in dit aanbrengen aangaande permanente make-up op wenkbrauwen, op oogleden wanneer eyeliner en op lippen indien lipliner. Tevens kan zijn ze gecertificeerd wimperstyliste, je kunt voor hoofdhaar terecht vanwege mooie nepwimpers welke ze aanbrengt door medicament over de One by One of plukjes techniek.

Bovendien bieden ze schoonheidsbehandelingen voor huidverzorging en huidverbetering, nagelverzorging en mag jouw de dagelijkse drukte even helemaal los laten en plezier hebben met ons massage. Gun jezelf een momentje over rust en verstrooiing. Kinderen - pony knippen

158 reviews I’m Rosy is ons beautysalon in Almere Buiten. Eigenaresse Nadista kan zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in dit aanbrengen betreffende permanente make-up op wenkbrauwen, op oogleden indien eyeliner en op lippen zodra lipliner. Tevens kan zijn ze gecertificeerd wimperstyliste, je kan bij hoofdhaar terecht wegens geweldige nepwimpers welke ze aanbrengt door remedie betreffende de One by One ofwel plukjes techniek.

Ze melden je alle zorg, produceren een een analyse betreffende jouw haar en gezicht, melden goed advies en zorgen voor een geschikte ambiance in een salon. Je voelt jouw meteen thuis en kan enigszins lekker bijkomen met een kopje koffie of thee.

5 reviews   Daluren Gelegen in een fijne winkelstraat in dit centrum met Almere-Plaats vind jouw Angela haarmode. Hier bestaan heren, vrouwen en kinderen welkom voor een prachtig kapsel. Dit gespecialiseerde team wordt doorlopend getraind om op een hoogte te blijven over de laatste trends en ontwikkelingen.

8 reviews Zieba betekent ‘esthetiek’ in dit Perzisch. Voor Zieba Hair Studio kun je dan ook terug wegens knip- en visagiebehandelingen welke jouw pracht versterken. De eigenaresse heeft meer vervolgens 25 jaar expertise in dit werkzaamheid en in de loop der jaren verschillende salons in in- en buitenland geopend.

Het team is kundig betreffende allerhande soorten haartypes en modellen. Je kan gedurende de behandeling deskundigheid betreffende dit team verwachten welke zal leiden tot een grandioos eindresultaat. Kinderen tot 11 jaar - knippen

Superblij betreffende mijn andere kapsel, juist geknipt en more info belangrijkste is dat me haar nauwelijks klitte verdere heeft, en minder pluizig.

5 reviews Gelegen in een fijne winkelstraat in het centrum over Almere-Stad vind jouw Angela haarmode. Hier bestaan mannen, dames en kinderen welkom voor een fraai kapsel. Het gespecialiseerde team wordt doorlopend getraind om op een hoogte te blijven van een laatste trends en ontwikkelingen.

58 reviews Zin in een andere coupe? Maak een afspraakje bij een KnipCompany in Almere en die wens is vervuld. Tamara luistert goed tot je wensen, geeft jouw dit kapsel dat voor je past en verzorgt jouw haar betreffende de middelen betreffende Keune.

Leuk weetje: je krijgt absoluut geen spijt betreffende een kijk op met die salon mits jouw beseft het ze in 2015 en dit jaar zijn verkozen tot leukste kapperssalon betreffende Almere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *